EDUKACINIAI KINO SEANSAI „Ozo kino salėje“

El. paštas Spausdinti

Jauki, 37 žiūrovus talpinanti OZO kino salė (Vilnius, Ozo g. 4) - puiki vieta rengti edukacinius kino seansus bei netradicines pamokas! Pasitelkę kino kalbą, artimiau susipažinsite su Lietuvos istorija, išvysite egzotiškiausius mūsų planetos gyvūnus, sužinosite įdomių faktų apie tolimų šalių kultūras ir kitus pasaulio stebuklus.

Norint užsisakyti edukacinį kino seansą OZO kino salėje, tereikia iš pateikto sąrašo išsirinkti norimą filmą ir informuoti mus apie pageidaujamą seanso laiką.

 

Filmų sąrašas:


EKSKURSANTĖ, Audriaus Juzėno vaidybinis filmas apie 11-metę mergaitę, pabėgusią iš tremtiniais perpildyto krovininio traukinio, vežusio jos šeimą į Sibirą, ir jos ilgą, pilną pavojų bei nuotykių kelią namo – į Lietuvą.

RADVILIADA, Ramunės Rakauskaitės režisuotas istorinis filmas-kino kelionė apie didingąją Radvilų šeimą ir jos vertybes, ieškant jų atsipindžių šių dienų pasaulyje.

NEMATOMAS FRONTAS, pasitelkęs archyvinę medžiagą, poetinę atmosferą, amžininkų pasakojimus ir partizanų lyderio Juozo Lukšos dienoraščio ištraukas, pasakoja Lietuvos partizanų istoriją.

TRISPALVIS, dokumentinis Vytauto V.Landsbergio filmas apie pokario Lietuvos laisvės kovotojus.

DONALEITIS. XVIII a. Mažosios Lietuvos tautinis kostiumas, dokumentinis-vaidybinis Ramūno Abukevičiaus filmas, dėmesį koncentruojantis į K. Donelaičio „Metuose“ aprašytą tautinį kostiumą, jo autentiško atkūrimo galimybes.

SEMME, meninės dokumentikos Ernesto Samsono kurtas filmas apie Lietuvos etnokultūrą, kuriame atskleidžiamos gamtos, tautodailės ir religijos temos.

MEŠKŲ ŽEMĖ, kurioje išvysite užburiančio grožio Kamčiatkos pusiasalio dykras ir laukinių rudųjų meškų karalystę.

AMAZONĖS DŽIUNGLĖS, smagiausia geografijos ir biologijos pamoka, kurios metu visu savo grožiu ir didybe atsiskleis Amazonės džiunglių gamta.

AVINĖLIO VARTAI, poetiškas dokumentinis Audriaus Stonio filmas apie krikštą ir jo ištakas.

ARVYDAS SABONIS. 11, atviras, nuoširdus, šiltas ir nuotaikingas režisieriaus Rimvydo Čekavičiaus sukurtas dokumentinis pasakojimas apie Arvydo Sabonio gyvenimą ir karjerą.

ČESLOVO MILOŠO AMŽIUS, Juozo Javaičio dokumentinis filmas apie lietuvių kilmės Nobelio literatūros premijos laureatą Česlovą Milošą.

 

Dėl seanso laiko ir pasirinkto filmo suderinti iš anksto tel. (85) 2771 697 arba el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .